PaprikaFood

Restaurantul Paprika va pune la dispozitie un meniu foarte variat, potrivit pentru gusturile fiecaruia, aici gasiti atat specialitati specifice bucatariei unguresti, cat si preparate traditionale romanesti.

Ne puteti gasi la oricare din cele doua locatii din Cluj-Napoca, in incinta Iulius Mall,strada Alexandru Vaida-Voievod, nr. 53-55,etaj 1 si in cea mai noua locatie in incinta Kaufland Manastur pe strada Campului,nr.9-19.

Personalul de o înaltă ținută și de un profesionalism desăvârșit va face orice experiență la Arena una cu adevarat memorabilă.

Datorită politicilor sale de fidelizare, clienții Arena pot beneficia de discount-uri atractive și de multe alte surprize plăcute.

Deși restaurantul Arena aparține pensiunii cu același nume, fiind situat în incinta acesteia, prin viziune și prin politicile integrate de restaurant, acest loc își propune să devină un brand de sine stătător, nu doar un produs anexă al pensiunii, cum se întamplă cu majoritatea restaurantelor de pensiune. Astfel, restaurantul își deschide ușile atât pentru clienții pensiunii, cât și pentru publicul larg, pentru care va organiza numeroase evenimente.

Pensiunea ARENA  are posibilitatea de a organiza mese festive cu ocazia diferitelor evenimente din viața dumneavoastră ( nunți, botezuri, aniversări, cununii etc.) având o sală cu  o capacitate de 50 de locuri. Prețul unui meniu pornește de la 85 de lei/persoană, acesta poate varia în funcție de dorințele dumneavoastră. Aspectele legate de eveniment se discută la fața locului, iar pentru rezervări și alte informații sunați la numărul de telefon 0756082042 sau ne puteți contacta și pe emailul contact@pensiuneaarena.ro.